💚 Klimaatneutrale verzending – Vanaf €30,- gratis geleverd binnen Nederland! – Geproduceerd in Duitsland💚

Zoeken

Zoeken

"Dankzij GREENFORCE kon ik mijn prestaties aanzienlijk verbeteren"

Eind 2016 kwam ik voor het eerst op de hoogte van GREENFORCE. Een vriend raadde me het destijds aan en ik bestelde mijn eerste drankjes online.

Over mijzelf: ik ben 55 jaar en een actieve (veld) hockeyspeler en ren twee keer per week 7,5 kilometer. In 2015 en 2016 had ik flinke problemen met spierkrampen en spierstijfheid tijdens het sporten. Ik ging naar orthopedisch chirurgen en liet lopende analyses doen - er kwam niets goeds uit. Ik kreeg echter een hint dat verzuring een mogelijke oorzaak zou kunnen zijn. Nu moet je weten dat mijn dieet vergelijkbaar is met dat van een zorgeloze 10-jarige: chocolade, pasta, hamburgers, veel vlees en weinig groenten. Plus veel thee maar geen alcohol. Desalniettemin heb ik een relatief lage body mass index op een hoogte van 1,86 meter en 79 kilo. De indicatie van mogelijke oververzuring bracht mij ertoe mijn pH-waarde te controleren. De teststrip vertoonde een verhoogde, d.w.z. alkalische waarde - een duidelijk teken van hyperaciditeit.

Rond dezelfde tijd begon ik GREENFORCE te drinken. En verklaarde: Na inname daalde de pH onmiddellijk tot het basisbereik. Positief was ook dat de spierkrampen snel afnamen. Bovendien worden de regeneratietijd en de duur van een lichte spierpijn na hardloopeenheden of hockeywedstrijden aanzienlijk verkort. Ik bleef GREENFORCE regelmatig gebruiken en na een paar weken waren de spierkrampen, vooral in de kuitstreek, volledig verdwenen. Ondanks een zware kantoorbaan kon ik ineens drie hardloopunits per week doen in plaats van twee hardloopunits van 7,5 kilometer.

Vandaag kan ik zeggen: GREENFORCE heeft me er een gegeven aanzienlijke verbetering van de prestaties maakt het mogelijk. Maar bovenal kan ik ren weer pijnloos en met vreugde​Ik denk dat veel mensen tegenwoordig zuur zijn. Ik heb GREENFORCE aanbevolen aan al mijn vrienden en ik krijg feedback die vergelijkbaar is met wat ik hier rapporteer. Zelfs een 75-jarige zakenvriend die elke dag runt, is enthousiast! Op deze manier hartelijk dank voor dit ingenieuze aanvullende product. Ik kan me mijn leven niet meer voorstellen zonder.