💚 Klimaatneutrale verzending – Vanaf €30,- gratis geleverd binnen Nederland! – Geproduceerd in Duitsland💚

Zoeken

Zoeken

"Drankjes en poeder zijn perfect voor onderweg"

Ik gebruik GREENFORCE nu ongeveer twee maanden - ik kwam het tegen bij de hardloopprofessionals in Hamburg. Daar train ik regelmatig mijn snelheidskracht. Drankjes en poeders zijn perfect voor onderweg.

Omdat ik veel reis voor het nationale team en voor cursussen, heb ik er een nodig snel te bereiden, gezond en licht voedingssupplement​Ik neem GREENFORCE heel goed op. Ik ontbijt niet voor de ochtendtraining, maar ik heb iets nodig dat me kracht geeft voor de dagelijkse training. Ik kan niet goed overweg met melk of muesli. Is te zwaar in de maag. Dus om 8 uur 's ochtends drink ik GREENFORCE. Soms mix ik voor mezelf een smoothie gemaakt van poeder, amandelmelk en bevroren bessen. Of meng het poeder met mijn pap.

De producten hebben een aangename zoetheid en smaak niet zo kunstmatig net als veel andere shakes. GREENFORCE smaakt naar pure chocolade. Ik realiseerde me al snel dat de drankjes een positief effect hebben op de regeneratie. Na een harde training ben ik passen weer sneller voor de volgende eenheid. Dit komt zeker door de aminozuren die al zijn vrijgekomen en dus direct beschikbaar zijn. Ik heb over het algemeen meer kracht. Als doelman vind ik het belangrijkste dat ik mentaal en snel functioneer. Soms gebeurt er niets voor het doel in de wedstrijd - en dan moet ik er van de ene seconde op de andere zijn. Verlies nooit de focus. Ook hier heb ik de indruk dat GREENFORCE volkomen voordelig is en goed voor mentale kracht is. Het is dus ook aan te raden voor iedereen die veel moet concentreren.